Αυτοκόλλητες ετικέτες

Η αυτοκόλλητη ετικέτα ρολού είναι παγκοσμίως η κυρίαρχη μέθοδος σήμανσης της ταυτότητας προϊόντων. Εφαρμόζονται πρακτικά στο σύνολο των αγαθών που διατίθενται προς κατανάλωση.
Υψηλής ποιότητας υλικά, ειδικές κόλλες, επιλεγμένα μελάνια καθώς και διάφορες μέθοδοι εκτύπωσης, προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στην παρουσίαση και εμφάνιση του προϊόντος.
Η εταιρεία μας προσφέρει την πλήρη γκάμα υλικών αλλά και το σύνολο των εκτυπωτικών μεθόδων που θα αναδείξουν «σωστά» το κάθε προϊόν σας.
Υλικά: Σε όλους τους τύπους χαρτιών & πλαστικών που υπάρχουν στην διεθνή αγορά.
Μέθοδος εκτύπωσης: Offset, Ψηφιακή Offset, Φλεξογραφία, Μεταξοτυπία, Βαθυτυπία, Letterpress και συνδυασμός αυτών (combination printing).

Shrink Sleeve

Η shrink sleeve ετικέτα γίνεται ένα με το προϊόν. Έτσι δίνεται η δυνατότητα για μεγαλύτερη σχεδιαστική επιφάνεια και παρέχει μεγαλύτερο χώρο για τις πληροφορίες που επιθυμεί ο πελάτης να υπάρχουν επάνω στο προϊόν  του.
Το shrink sleeve καλύπτει συνολικά ή μερικά την συσκευασία του προϊόντος προσφέροντας τη δυνατότητα για μεγαλύτερη σχεδιαστική επιφάνεια και απεικόνιση 360 μοιρών. Η σήμανση προϊόντων με shrink sleeve είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μέθοδος παγκοσμίως καθώς αναδεικνύει έντονα το προϊόν στο ράφι.
Υλικά: PET ή PVC
Μέθοδος εκτύπωσης: Offset, Ψηφιακή Offset, Φλεξογραφία, Βαθυτυπία και συνδυασμός αυτών (combination printing).

Wrap around ετικέτες

Η wrap around ετικέτα (χωρίς κόλλα) έρχεται να προσφέρει μια ακόμα δυνατότητα στον πελάτη. Έχει την ικανότητα να τυλίγει το προϊόν περιμετρικά και να προσφέρει διευρυμένο χώρο για το εικαστικό.
Η wrap around ετικέτα (πολυπροπυλενίου) χρησιμοποιείται στους κλάδους αναψυκτικών και νερών. Προσφέρει μεγάλη σχεδιαστική επιφάνεια και απεικόνιση 360 μοιρών και σήμερα είναι η κυρίαρχη μέθοδος παγκοσμίως για τους συγκεκριμένους κλάδους. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ετικέτας wrap around είναι οι μεγάλες ταχύτητες που επιτυγχάνονται κατά την εφαρμογή τους (αύξηση παραγωγικότητας) καθώς και η ανταγωνιστική τιμή τους.
Υλικά: Φιλμ πολυπροπυλενίου διάφανο, λευκό και μεταλλιζέ (ασημί).
Μέθοδος εκτύπωσης: Offset, Φλεξογραφία, Βαθυτυπία και συνδυασμός αυτών (combination printing).

Πολυσέλιδες ετικέτες (booklet) σε ρολό με braille ή χωρίς

Οι ετικέτες booklet με braille ή χωρίς, σε ρολό περιέχουν μεγάλο αριθμό σελίδων προσφέροντας έτσι την δυνατότητα μεγάλου όγκου πληροφοριών στον περιορισμένο χώρο (εμβαδόν) μια απλής ετικέτας. Οι αλλαγές στην νομοθεσία σε διάφορους κλάδους απαιτούν την περαιτέρω ενημέρωση του καταναλωτή – χρήστη του προϊόντος και οι ετικέτες booklet προσφέρουν την σωστή λύση. Η εφαρμογή των booklet γίνεται με απλή ετικετέζα σαν μια οποιαδήποτε αυτοκόλλητη ετικέτα.
Υλικά: Σε όλους τους τύπους χαρτιών & πλαστικών που υπάρχουν στην διεθνή αγορά.
Μέθοδος εκτύπωσης: Offset, Letter Press και συνδυασμός αυτών (combination printing).

Flexible packaging (εύκαμπτη συσκευασία)

Η εύκαμπτη συσκευασία (flexible packaging) με τη χρήση πολυεπίπεδων υλικών προσφέρει ένα ακόμα πλεονέκτημα στον πελάτη. Με εφαρμογή σε τρόφιμα, φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα για οικιακή ή προσωπική φροντίδα.
Η εύκαμπτη συσκευασία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τάσεις στη βιομηχανία συσκευασίας, χρησιμοποιώντας τα ποιοτικότερα πολυεπίπεδα υλικά foil και χαρτιού για τη δημιουργία προσαρμοσμένων δομών για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Στη συνέχεια, μπορούν να δημιουργηθούν πολλαπλά σχήματα και συσκευασίες ανάλογα με τη γραμμή συσκευασίας.
Εύκαμπτες συσκευασίες εφαρμόζονται σε τρόφιμα, φαρμακευτικά προϊόντα, καθώς και προϊόντα για οικιακή ή προσωπική φροντίδα.
Υλικά: Μεγάλη γκάμα πλαστικών φιλμ καθώς και χαρτί.
Μέθοδος εκτύπωσης: Offset, Φλεξογραφία, Βαθυτυπία και συνδυασμός αυτών (combination printing).

Promotion (εκτυπώσεις προώθησης)

Οι εκτυπώσεις προώθησης «βοηθούν» το προϊόν στο ράφι του super market. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων για την επιτυχή προώθηση των προϊόντων σας η οποία συνεχώς μεγαλώνει καθώς δημιουργούμε με τους πελάτες / συνεργάτες μας νέες ιδέες και εφαρμογές. Ρωτήστε μας!!!
Υλικά: Σε όλους τους τύπους χαρτιών & πλαστικών που υπάρχουν στην διεθνή αγορά.
Μέθοδος εκτύπωσης: Offset, Ψηφιακή Offset, Φλεξογραφία, Μεταξοτυπία, Βαθυτυπία, Letter Press και συνδυασμός αυτών (combination printing).

Εκτυπώσεις ασφαλείας

Χρησιμοποιώντας αόρατο μελάνι, combination printing, υδατογράφημα, ειδικά υλικά κ.α., η DPA Label Pack προσφέρει μία μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων εκτύπωσης ασφαλείας για τα προϊόντα σας.

Αυτοκόλλητες ετικέτες σε ρολό

Εκτυπώσεις ασφαλείας

Υδατογράφημα

Micro printing

Αόρατο μελάνι

Μεταβλητά